• 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Espressor cu Capsule

Espressor cu Capsule – Dispozitivul special confectionat pentru a functiona doar pe baza de capsule de cafea, modelele diferind de la producator la producator, majoritatea producatorilor proiectand acest dispozitiv sa functioneze doar cu capsulele produse de acestia, cu ajutorul caruia se poate prepara  bautura calda numinta “espresso” si toate bauturile ce au ca baza aceasta bautura.

Printre producatorii importanti a expresoarelor cu capsule se pot enumera : Lavazza , Dolce Gusto, Illy, Nespresso, DeLonghi si multi altii. Fiecare model de espressor cu capsule al acestor producatori au cate o trasatura aparte, variand numarul de bauturi ce pot fi preparate, materia prima ce poate fi deasemena si cafea solubila ( ness ) , dar si tehnologia folosita in aceste dispozitive.

 

Espressor cu Capsule – Calitate superiora in cel mai scurt timp

Indiferent de modelul ales de dumneavoastra cu siguranta veti fi foarte multumit de calitatea acestor dispozitive si veti putea savura bautura preferata in fiecare dimineata, chiar si in momentele in care sunteti foarte grabit datorita sistemul avansat de livrare a bauturii dorita intr-un timp foarte scurt

Showing all 2 results

Preturi afisate nu contin TVA