• 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Expresoare Cafea Profesionale

Expresoare Cafea Profesionale –  Intalnite foarte des in baruri ,restaurante, sunt considerate “Profesionale” datorita capacitatii acesteaia  de a servii bauturi calde de cea mai inalta calitate.

Acestea avand incorporate o rasnita profesionala ,gradul de macinare a cafealei poate fi extrem de fin,dar poate varia in functie de preferinte . Totodata aceste expresoare de cafea pot varia si in forta de presare a cafelei in momentul prepararii cafelei, aceasta trasatura fiind o variabila importanta a calitatii rezultate.

Expresoare de Cafea Profesionale – tehnologii diferite  in procesul de preparare

Tehnologia cu Aburi – Aparatele de cafea care folosesc aceasta tehnologie, forteaza apa care trece prin cafea in momentul prepararii utilizand presiunea produsa de aburi, aceasta tehnologie fiind considerata low-cost deoarece nu contine piese in miscare
Tehnologia bazata pe Piston- Inventata de Achille Gaggia, totodata producatorul aparatelor Gaggia. Designul original foloseste o pargie pentru presurizarea apei calde activata de operator.
Tehnologia bazata pe Pompa – In loc sa foloseasca o forta manuala,o pompa alimentata de un motoras asigura forta necesara pentru prepararea bauturii.
Modelele sunt diferite si totodata tehnologiile folosite sunt gandite pentru a livra o caitate superioara,dar aceastea vor face diferenta prin calitate fata de alte tipuri de expresoare.

Showing 1 – 16 of 21 results