• 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Frontaline Jetoniera

Frontalina Jetoniera este dispozitivul pe care se fixeaza jetoniera si este necesara pentru montarea pe aparat sau automat, astfel incat sa puteti incasa si monede. Confectionata dintr-un plastic foarte rezistent la conditiile meteo si uzura, de aceea, probabilitatea de a schimba acest dispozitv din motive de uzura este de 5-10%.

Mod de utilizare Frontalina Jetoniera

Fata de jetoniera  se fixeaza pe aparat prin 4 suruburi cu piulita( aveti in vedere sa folositi suruburi cu capul rotund sau piulita dubla pentru fiecare astfle incat sa  evitati incercarea trecatorilor de a demonta jetoniera ).

Jetoniera este prevazuta pe lateral cu 2 butonase mici, proeminente fixandu-se pe frontalina prin apasare si o miscare usor in lateral pentru a prinde si butonasul fetei de acceptorul de monede, fiind foarte usor de montat si demontat in cazul unor blocaje tehnice.

Totodata, in cazul in care folositi un suport de jetoniera cu adaptor trebuie sa aveti grija ca in momentul introducerii unei monede, aceasta sa treaca prin jetoniera si suport fara nici o greutate

Aceasta fata poate fi compatibila cu un singur tip de acceptor sau mai multe tipuri, de exemplu, frontalina jetoniera  albastra este compatibila cu comestero RM5 , comestero RM4 si cu NRI, dar pentru a evita aceste probleme de compatibilitate puteti intreba cumparatorul sau daca aveti ocazia, in momentul achizitiei o puteti proba.

 

Showing the single result

Preturi afisate nu contin TVA