• 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Manuale Automate de Cafea

Pentru  a putea opera pe un automat, in cazul in care nu cunoasteti baza utilizarii acestora veti avea nevoie de un manual pentru automat cafea, un mic ghid ca sa va puteti familiariza cu modelul pe care il detineti .

Manual automat cafea – O necesitate pentru incepatori!

In cazul lucrezi de mult timp in acest domeniu este foarte posibil sa cunosti modul de utilizare al multor dispozitive, dar in caz contrar, vei avea nevoie de acest manual de utilizare, intrucat sunt multe detalii de care trebuie s atii cont pentru a asigura o functionare corecta a automatului/aparatului

Aceste manuale de utilizare automate cafea contin toate datele necesare instalarii, operarii si programarii corecta a dispozitivului. Astfel puteti invata cum sa monteaza fiecare componenta majora pe aparat, cum se alimenteaza cu produse necesare functionarii si totodata o nota introductiva in programarea acestuia, setarea bancnotelor, liniilor validatoare, rezolvarea si stergerea erorilor care pot aparea in timpul utilizarii.

Un manual pentru automat cafea este eliberat la achizitionarii unui astfel de dispozitiv in conditia de “nou”, dar daca il achizitionezi second hand, cu siguranta vei avea nevoie de acest ghid de utilizare al aparatului, motiv pentru care am creat aceasta rublica.

Vei gasi aproximativ toate manualele de utilizare pentru automate cafea sh, neifind necesar un cost suplimentar, cu conditia sa cunoasteti limba engleza sau italina.

In cazul in care doriti un astfel de manual tradus in limba romana puteti face comanda pentru traducere la cele mai mici preturi.

 

Showing all 5 results

Preturi afisate nu contin TVA