Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Cafea Verde de Slabit

Cafeaua verde sau bine cunoscuta ca si “Cafea verde de slabit”, este cafeaua care inca nu a fost trecuta prin procesul de prajire, nefiind prelucrata termic si care are gust de cafea, dar are o aroma mult mai puternica.

Acesta cafea verde este net superiora cafelei boabe prajita deoarece inainte de procesul de prajire., cafeaua verde are un nivel ridicat de acid clerogenic, acid care este considerat a fi benefic pentru sanatate, in special pentru bolile de inima, diabet si totodata ajutand la arderea grasimilor din organism si la reducerea absortiei zaharului in organism, scazand glicemia, dar cand aceasta cafea verde trece prin procesul de prajire, nivelul acidului clerogenic scade drastic.

Proprietatea acesteia de a actiona asupra metabolismului ducand la scadearea in greutate a fost pentru prima data mentionata in show-ul Dr. OZ din 2012, de atunci fiind folosita la scara larga pentru acest efect de slabire.

Posibile Efecte pe care aceasta cafea verde le detine:

  • Contine cantitati foarte mari de antioxidanti, luptand impotriva radicalilor liberi, prevenind in acelasi timp si cancerul.
  • Cafeaua verde contine acid cafeic, actionand ca un general tonic, cea mai indicata pentru curele de detoxifiere fiind cafeaua verde macinata.
  • Ajuta la procesul de detoxifiere a ficatului si diminueaza riscul de diabet.
  • Ajuta la eliminarea kilogramelor in plus, regland metabolismul si totodata actionand ca un tonic cerebral.
  • Acidul clerogenic ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, inhiband senzatia de foame, ajutand la procesul de slabire si intarzie procesul de imbatranire.
  • Cafeua verde reduce cu 16% stresul oxidativ, acesta proprietate fiind datorata principalilor antioxidanti numiti polifenoli, ce incetinesc procesul de distrugere al celulelor, intarziand procesul de imbratranire.
  • Consumul regulat de cafea verde previne tahicardia, insomnia si tensiunea arteriala, dar totodata ajuta la nivelul de colesterol din sange, avand efecte antihiperlipemice
Showing 1 – 16 of 18 results

Preturi afisate nu contin TVA