Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Cititoare Bancnote si Accesorii

Cititoarele de bancnote sunt foarte des intalnite in domeniul vendingului si al tuturor aparatelor automate prin intermediul carora se vand diferite produsele, sau care necesita un anumit credit pentru a putea fi utilizate.

In cazul in care obiectul principal de activitate al afacerii dumneavoastra este vanzarea bauturilor calde prin intermediul automatelor, cu siguranta acceptoarele de bancnote va sunt foarte familiare, acestea variand in functie de producatori, compatibilitate si model.

Domenii in care se pot folosi Cititoare de Bancnote

  • Vending
  • Gaming
  • Jocuri de Noroc
  • Aparate pentru taxarea parcarilor

Cititoarele de bancnote pot fi programate pentru a putea accepta bancnote de 1, 5, 10, pana la bancnote de 200 lei, acestea putand fi programate in functie de masina pe care sunt montate, pe Pulse, Paralel, MDB si Executiv, in functie de acceptorul de monede cu care poate fi montant in paralel.

Deasemenea  sunt disponibile toate accesoriile cu ajutorul carora se pot monta aceste cititoare bancnote, in realitate indispensabile in procesul de montare, intretinere si protectie a acestor dispozitive precum : Cablu pentru cititor, Curele, Interfete, Protectii, Fete, Sistem anti-furt si hartii curatare.

CITITOR BANCNOTE

Un Cititor de bancnote, desi pare ca foloseste o tehnologie destul de simpla pentru validare a banilor, probabil, datorita design-ului compact, acestea sunt extrem de complexe.
Validatorul de bancnote este compus din:
• 1 placa de baza si inca 2 placi complementare.
• Sistem de tractiune a bancnotei la care sunt atasate 2 curele de cauciuc/ poliester cu intaritura textila.
• 4 Senzori de reflexie
• 4 senzori infrarosu
• 4 senzori visuali, 1 senzor anti-frauda, 1 senzor magnetic

INTRETINEREA CITITORULUI DE BANCNOTE:

Procesul de curatare a acestuia este foarte simpla si totodata necesar pentru o buna functionare a acestuia.
La deschiderea cititorului care se face prin aparasarea concomitenta pe cele 2 sigurante de culoare mov amplasata in partea de sus a acestuia, se pot observa:
• Parte inferioara: 6 senzori, 1 rotita, 2 curele de culoare portocalie/ neagra
• Parte Superioara: 6 senzori, 6 rotite
Pentru a asigura o buna functionare a acestor dispozitive este necesara curatarea senzorilor, curelelor si rotitelor, folosind fie o hartie speciala de curatare, fie o solutie care are in compozitie ½ apa si ½ spirt, folosind o carpa moale, asigurandu-va ca aceasta nu lasa scame, se sterg toate componentele mentionate mai sus si apoi se lasa sa se evapore solutia.

! Atentie procesul de curatare se face pe dispozitivul nealimentat la curent electric.

CITITITORUL DE BANCNOTE – INDISPENSABIL PENTRU ECONOMIE

Indiferent de domeniul in care este folosit, acest dispozitiv automat numit cititor de bancnote are un rol important in economie, deoarece fara acestea, validarea automata a bancnotelor nu ar fi posibila, implicit fiind necesar a folosi forta de munca umana contra cost.
Validatorul de bancnote este folosit predominant in domeniul vending-ului, dar acestea sunt prezente si in ATM-uri, Benzinarii, Sisteme de Parcare automate, Aeroporturi, Sisteme de plata a facturilor automate, absolut toate domeniile automatizate, nefiind nevoie a fi asistate de personal uman.

inchide

 

Showing all 9 results

Preturi afisate nu contin TVA