Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Curele Cititor Bancnote

Curele Cititor Bancnote – Confectionate din diferite materiale pe care bancnota de plastic Nu aluneca, ci ajuta la preluarea bancnotei in momentul in care, aceasta este introdusa pentru validare in cititor.

Curele Originale pentru cititoare contin deseori in interiorul acestora 1 sau 2 fire de intarire, conferindu-le fermitate si marindu-le perioada de uzura, aceasta fiind in mod normal apreciata la 5000 de bancnote acceptate, dar in cazul in care 1 sau 2 dinti se descompun sau se rup,curelele trebuie inlocuite deoarece pot aparea probleme in preluarea bancnotei.

Cum se curata aceste Curele pentru Cititorul de Bancnote

Acestea necesita sa fie curatate datorita impuritatilor si mizeriei aflate pe bancnote care in timp se transfera pe acestea, ingreunand procesul de acceptare sau ducand la ruperea unor dinti.

Curatarea acestora se poate face cu o bancnote speciala de curatare, cea mai indica metoda sau ,curatarea manuala, tinand contra curelelor in timpul curatarii si atentie sporita sa nu introduceti mizeria in interiorul cititorului.

Curele pentru Cititor de Bancnote sunt specifice pentru fiecare model in parte de acceptor,acestea neputand fi transferate de la un model la altul.

 

Showing the single result

Preturi afisate nu contin TVA