Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Cum comand

HQCafe.ro este cel mai mare magazin virtual ce comercializeaza cafea, capsule de cafea, automate si aparate de cafea si produse complementare, oferind in acelasi timp si service pentru aparatele de cafea.

Comandand produse din magazinul nostru, aveti garantia calitatii si, in acelasi timp, economisiti timpul pierdut in cazul cumparaturilor in sistemul clasic. HQCafe.ro va pune la dispozitie toate mijloacele de informare pentru a alege produsul cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

Circuitul comenzii dumneavoastra cuprinde o serie de pasi indispensabili:

1. Comandarea

TELEFONIC

Numerul de telefon la care puteti suna pentru a face comanda este 0734. 47. 22. 33. Pentru livrare, comanda minima este de 100 lei, la care se aplica taxele de transport dupa regulile mentionate la Punctul 3

ONLINE

La comanda Dvs se aplica taxele de transport dupa regulile mentionate la Punctul 4

Finalizarea comenzii online: Daca doriti sa comandati online, trebuie sa aveti cont pe site-ul nostru (sau sa va faceti un cont pe site-ul nostru) si sa apasati butonul “Adauga in cos” pentru produsele pe care doriti sa le achizitionati. Dupa ce ati terminat de adaugat toate produsele pe care doriti sa le cumparati, finalizati procesul de comanda completand fisa de comanda cu datele Dumneavoastra (sau ale firmei in numele careia comandati) si apasand pe butonul “Finalizeaza comanda” . Asigurati-va ca ati completat corect datele de contact!

Imediat dupa aceea, veti primi un mesaj de notificare pe adresa de email pe care ati introdus-o in fisa de comanda.

In cel mai scurt timp veti fi contactat de catre un membru al echipei noastre pentru confirmarea comenzii. Nicio comanda nu se livreaza inainte de confirmarea telefonica, ci doar dupa momentul confirmarii telefonice.

2. Facturarea

FACTURA este emisa atat pentru comenzile pe persoana juridica, cat si pe persoana fizica. Pentru comenzile livrate in afara Bucurestiului, factura este emisa cu chitanta.

In cazul in care doriti o comanda impartita in doua sau mai multe facturi, trebuie sa tineti cont de faptul ca fiecare factura inseamna un colet separat. Astfel, doua facturi inseamna colete diferite, care se supun individual conditiilor de livrare de la Punctul 4.

NB:  In cazul in care pierdeti factura, contactati-ne pentru a va trimite o copie dupa aceasta.

3. Livrarea comenzii

Echipa HQCafe.ro va inregistra comanda Dumneavoastra si va face livrarea, tinand cont de preferintele selectate in fisa de comanda (ora si ziua livrarii) si de disponibilitatea imediata a produselor comandate (daca sunt sau nu in stoc).

In functie de ora la care plasati comanda, de localitatea in care doriti livrarea si considerand ca produsele sunt disponibile, comanda Dumneavoastra poate ajunge cel mai devreme a doua zi sau maxim trei – cinci zile lucratoare. Unele produse pot fi disponibile la comanda, iar atunci livrarea se va face intr-un interval mai mare de timp, stabilit de comun acord de Dumneavoastra cu operatorii nostri.

4. Taxele de transport

 

IN TARA

– la comenzile sub 5 KG, taxa de transport este de 25 lei in localitatile care au sediu URGENT Curier. Daca adresa de livrare NU este intr-o localitate care are sediu de FAN Courier sau URGENT Curier, la taxa de transport de 25 de lei se adauga cate 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar, calculat de la cel mai apropiat sediu FAN sau URGENT Curier pana la destinatie.

transportul este gratuit pentru comenzile de peste 700 de lei, in localitatile care au sediu FAN Courier sau URGENT Curier. Pentru restul localitatilor, Kfea.ro asigura transportul gratuit pana la cel mai apropiat sediu FAN Courier sau URGENT Curier, lasand la latitudinea clientului daca doreste ridicarea coletului de acolo sau achita kilometrii suplimentari pentru a i se face livrarea la adresa (1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar).

CONDITII SPECIALE

La comandarea a cel putin 100 de capsule Lavazza Blue sau Lavazza Espresso Point, transportul este GRATUIT in conditiile enumerate mai sus (pana in localitatile cu sedii Fan sau Urgent/Cargus, pentru celelalte localitati se platesc doar kilometrii suplimentari aferenti).

5. Plata comenzii

Se poate realiza in urmatoarele modalitati:

  • Plata cash, in momentul intrarii in posesia produselor;