Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Jetoniere

Jetonierele sunt unul din sistemele principale de plata care le poti avea montate pe automate sau aparate.

Principiul de functionare al acceptorului de monede ,este acela de testare a fiecarei monede in functie de marine, greutate si magnetism al acestora, dupa care trimite un semnal  electric catre distribuitor si in functie de aceste variabile recunoaste monedele de 10 si 50 de bani.

 

In timpurile noastre exista Jetoniere mult mai sofisticate care pe langa verificarile facute de o jetoniera mai veche ca si tehnologie, poate scana monede depozitata si compara imaginea ramase cu imaginile monedelor din microcip.

Cat de repede se uzeaza Jetoniera ?

Jetonierele sunt foarte reziste la uzura ,dar dupa o perioada de aproximativ  1-2 ani vor incepe sa dea semne de oboseala, manifestandu-se prin acceptarea ingreunata a monedelor. Trebuie sa aveti in vedere ca aceste dispozitive trebuiesc curatate la o perioada maxima de 6 luni deoarece se strange mizerie exista pe fiecare moneda, ceea ce duce la o ingreunare a acceptarii si in cazul in care nu va faceti timp sa o curatati regulat, la un moment dat, va ceda.

Acceptoarele de monede se pot curata si rebobina fiind vandute ca jetoniere second hand la un pret mult mai mic fata de pretul uneia originale.

Printre cele mai cunoscutesi utilizate modele de Jetoniere se pot enumara Comestero RM5 Evolution , Coges EUR 13, NRI G13, acestia fiind uni dintre cei mai mari producatori in domeniu

Showing all 3 results

Preturi afisate nu contin TVA