Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Cabluri Jetoniera

Cablu Jetoniera necesar pentru a putea folosi si acceptorul de monede va trebuie sa se alimenteze cu 12V sau 24V si totodata sa indeplineasca mai multe functii precum alimentare si conectare intre aparat si sisteme de plata.

Tensiunea de 12V / 24V poate fi asigurata de placa frontala a automatului sau puteti folosii o interfata cu alimentare separata pentru a evita anumite probleme de a dauna placii frontale.

Cablu jetoniera, un moft sau o necesitate ?

Poate fi considerat un moft numai in cazul in care iti permiti o persoana pe partea tehica care se pricepe sa “confectioneze” acest cablu, sau dumneavoastra personal va pricepeti la aceste detalii tehnice. Devine o Necesitate in cazul nu ai access la informatia mentionata mai devreme sau in cazul in care desi te pricepi, nu vrei sa mai irosesti timp pentru “confectionare” .

Cablurile de alimentare/ comunicare pentru jetoniera difera de la aparat la aparat, mai exact in fucntie de producator si modelul de dispozitivului folosit de dumneavoastra si tipul de mufa compatibila cu acesta.

Trebuie sa aveti in vedere ca pentru orice problema exista o solutie si compania HQCafe vine in intampinarea rezolvarii problemelor dumneavoastra

 

 

Showing the single result

Preturi afisate nu contin TVA