Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Comestero RM5

Modelul Comestero RM5 este unul dintre cele mai populare modele de jetoniera folosita in piata vending si a automatelor care necesita un sistem de plata.

Recunoscuta pentru fiabilitate si rata de acceptare de aproximativ 95% pentru monede de 50 si 10 bani, un dispozitiv pe care te poti baza indiferent de conditii.

Jetoniera RM5 – Programare manuala sau PC

Dupa cum stiti, Comestero RM5 poate fi programata si manual avand o rata de acceptie de aproximativ 85%, dar necesita un proces in programarea acesteia si alt proces de configurare pentru comunicarea acesteia cu automatul.

Daca optati pentru programarea cu ajutorul unui PC, rata de acceptie creste la aproximativ 95% , desi diferenta nu este mare, o sa evitati aproape complet anumite probleme tehnice, chiar daca aceastea apar foarte rar.

Jetoniera Comestero Rm5 Evolution este Alimentata la 12V este foarte usor de instalat si configurat astfep incat sa poate comunica cu distribuitorul dumneavoastra.

Daca aveti nevoie de asistenta pentru instalare si configurare noi o oferim GRATUIT in cazul in care achizitionati un astfel de dispozitiv impreuna cu cablul de comunicare de pe site-ul nostru

Showing the single result

Preturi afisate nu contin TVA