Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Pompe Ulka

Pompele Ulka sunt pompe de apa, vibratoare cu ajutorul carora automatul/aparatul se alimenteaza cu apa . Pompa de apa functioneaza prin conversia energie electrice in energie magnetica cu ajutorul unui inductor( carbune ).

In momentul in care pompa este alimentata cu energie electrica, campul magnetic creat misca pistonul din interiorul acesteia permitand intrare apei in camera de presiune impinagand apa cu o presiune diferita in functie de modelul pompei.

Avantaje Pompe Ulka :

  • Extrem de simplu de montat (maxim 15 minute)
  • Fiabilitate si durabilitate, fiind concepute sa reziste uzurii aproximativ 2 ani
  • Preturi foarte accesibile incepand de la 22 de lei
  • Modele numeroase, cu puteri diferite compatibile cu multe modele de distribuitoare

In mod normal Pompe Ulka pot rezista pana la 2 ani de utilizare, asigurandu-va ca firele pe unde circula curentul electric nu au contact cu apa si pentru o extra masura de siguranta puteti monta o termorezistanta care la atingerea unei anumite temperaturi .opreste curentul electric sa mai alimenteze pompa.

Aceasta masura o puteti lua pentru ca, atunci cand dumneavoastra schimbati bidoanele de alimentare, apa care era pe furtun se poate scurge si astfel pompa prinde aer,iar la repunerea in fucntiune pompa va face un zgomot destul e ciudat si fara oprirea curentului in timp util, pompa se va arde datorita supraincalzirii, in mond normal fiind racita de apa care trece prin aceasta.

In general, in domeniul distribuitoarelor de cafea pomparea apei se face cu Pompe Ulka, pentru fiecare aparat fiind nevoie de 2 pompe,una sa impinga apa din bidoanele de apa catre recipientul de apa al automatului si cealalta sa impinga apa din recipientul de apa in boiler.

 

Showing the single result

Preturi afisate nu contin TVA