Login

Register

Login

Register

  • 0734 click aici
  • contact@hqcafe.ro
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in comments
Search in excerpt
Search in posts
Search in pages
Search in groups
Search in users
Search in forums
Filter by Custom Post Type
Filter by Categories
Lumea Cafelei

Consumabile

Produse vending sau produse pentru automate vending sunt reprezentate de toate produsele necesare pentru alimentarea automatelor in vederea vanzarii bauturilor calde care in combinatie cu cafeaua formeaza o bautura noua, cum ar fi “moccacinno” format din cafea,lapte pulbere si ciocolata pulbere, ca si materii prime.

Cosumabilele vending sunt produse pentru automate vending printre care putem enumera: lapte pulbere sau granulat, ciocolata pulbere, ceai pulbere sau granulat, toate cu o concentratie diferita de lapte sau ciocolata in functie de pretul acestora. Totodata sunt cosiderate Produse Vending si pahare de plastic sau de carton, linguritele de diferite marimi, automate si manuale.

Produsele precum cafeaua sunt, dupa cum si numele sugereaza, sunt pe baza de cafea, unde putem incadra capsulele de cafea, paduri cafea, cafeaua si mai nou introduse pe piata combinatiile intre aromatori si cafea instant rezultant bauturi precum “irish cappuccino”, “cafea cu scortisoara” si multe altele

Practic, in domeniul vending, aceste produse se vand in automate impreuna cu cafeaua selectata,  si impreuna cu aceste produse toate companiile reusesc sa serveasca bautura ta calda preferata in cel mai scurt timp posibil, asigurand o calitate superioara.

Calitatea sau Concentratie Produse Vending

Cand vorbim de calitate singura variabila care difera intre produse este concentratia de lapte,ciocolata,etc aflata in aceste produse.

In acest domeniu, cu cat produsele au un pret mai ridicat cu atat calitatea acestor produse este mai ridicata, acum decizia apartine celui care vinde aceste produse in automate daca vrea sa se axeze pe calitate,  insa avand costuri mai mari si implicit un profit mai mic(in cazul in care pretul bauturii este de 1 leu),  sau preia confortul bauturii la pret de 1 leu, dar alimenteaza automatul cu produse ce au o calitate medie.

Indiferent de alegere, calitatea asigurata a produselor vending porneste de la un nivel “mediu” si pe masura ce pretul creste, nivelul calitatii produselor ajunge la “ridicat”.

Showing 1 – 16 of 89 results

Preturi afisate nu contin TVA